_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ekonomi Tjänster

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Redovisning & Bokföring

Våra redovisningskonsulter och vi i VAbra hjälper vi dig med alla ekonomiska bitar för att du ska kunna lägga tid på det du gör bäst...Ditt företagande! 

bokföring i Nässjö & Eksjö
Löpande bokföring
 

Vi ser till att rätt uppgifter tas fram för momsdeklarationer, skatt och arbetsgivardeklarationen och div andra uppgifter som är till stor vikt för myndigheter oavsett vilken redovisningsform eller period som Ert företag har.
Tex. leverantörsfakturor, kundfakturering, verifikationshantering, in/ut betalningar, avstämningar och inlämning av SKD där vi blir Ert ombud
Hur kan vi underlätta för er?

ekonomisk rådgivning om redovisning med mera
Rådgivning
 

Vi vill vara Ditt bollplank istället för Google! Som redovisningskonsult sitter vi på mycket information internt, annars vet vi vart vi ska finna informtionen samt tolka den rätt så Ni får rätt information att ta Ert beslut på.
Inga frågor är dumma och ingen fråga är för liten eller stor, vi antar alltid utmaningen!
Vill Ni utmana oss?

lönehantering i Eksjö & Nässjö
Löner
 

Löner kan vara svårt och krångligt. Semester, avtal, lagar, anställningsavtal, arbetsgivarintyg, sjukskrivningar och kontakten med försäkringskassan, det är vad vi gör. 
Oavsett hur få eller hur många anställda Ni är så gör vi det tillsammans mer Er!
Släpp ut huvudvärken,
släpp in Va Bra!


 

revision genom revisionsbyrå
Revision
 

Vi  samarbetar med några av Nässjös och höglandets bästa revisionsbyråer och är Ert företag i behov av revision, då löser vi det med Er så Ni känner Er trygga. 

 

redovisningskonsult i Nässjö & Eksjö
Bokslut
 

När räkenskapsåret är slut gör vi bokslutet som summerar året. Det finns många lagar och regler som ska följas och vi hjälper Er med just det. Vi sitter i Nässjö men behöver du t.ex. en redovisningskonsult och är verksam i Eksjö eller någon annan närliggande ort hjälper vi er gärna.
 

redovisning i Eksjö & Nässjö
Budgetering
 

Det kan röra sig om att göra en resultatbudget som visar om hur vidare företaget kan komma att gå för kommande period. Eller att Ni behöver få koll på likviditeten för att ta semester eller för en nyinvestering. Vi hjälper Er med detta så Ni kan ta ett beslut baserat på färsk pasta, eller vi menar färsk fakta..